снимка:  Facebook.comГолям жест от страна на Марк Закърбърг. Той е решил да

...
снимка:  Facebook.comГолям жест от страна на Марк Закърбърг. Той е решил да
Коментари Харесай

Шефът на фейсбук с голям жест към служителите си

снимка:  Facebook.com

Голям жест от страна на Марк Закърбърг. Той е решил да подтиква своите чиновници към огромен празник в Съединени американски щати.

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Закърбърг дава на всички чиновници на компанията в Съединени американски щати цяла седмица отмора към Деня на благодарността.

Този ход има за цел да възнагради чиновниците за работата, която са свършили в изискванията на “безпрецедентни провокации ”, се сподели във вътрешно обръщение на Закърбърг до тях.

Служителите на компанията отвън Съединени американски щати ще получат по три дни отмора в интервала 23 – 25 ноември или други три дни към празника според от длъжността и географското си състояние.

“Идеята тук е да дадем на допустимо най-вече хора отмора. Надявам се да се откъснете от работата и да употребявате времето да починете и презаредите преди последния интервал от годината, ” написа Закърбърг, предава profit.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР